Našli sme jednotkárov

Našli sme jednotkárov

Všetkým deťom gratulujeme k úspešnému ukončeniu školského roka. Prví jednotkári nás už dnes navštívili a odišli s krásnymi cenami. Všetkým deťom prajeme krásne letné prázdniny a nezabudnite, že vaša knižnica je tu pre vás aj počas leta.

 

 

 

Knižnica na kúpalisku

Knižnica na kúpalisku

Letné prázdniny sa blížia a s nimi aj kúpacia sezóna. Preto sme sa aj my vybrali na vranovské kúpalisko, aby sme návštevníkom a vášnivým čitateľom pripravili dobré knihy. Knižný regál sme vybavili literatúrou pre deti, dospelých a nechýbajú ani obľúbené časopisy. Určite si každý vyberie to „svoje“ čítanie na deku.

 

Foto s knihou 2022

Foto s knihou 2022

Letná súťaž Foto s knihou pre všetkých čitateľov knižnice začína už 1. júla 2022. Vyhlasujeme fotografickú súťaž o najkrajšiu foto s knihou na dovolenke. Častokrát naše knihy z knižnice navštívia rôzne exotické krajiny, či nádherné hory. Teraz naši čitatelia môžu získať darček, stačí zaslať zaujímavú fotografiu s knihou na email: dospele.odd@kniznicavranov.sk do 31. augusta 2022. Tešíme sa na vaše krásne fotky.
Hľadá sa jednotkár 2022!

Hľadá sa jednotkár 2022!

Školský rok sa nezadržateľne blíži ku svojmu koncu a s ním je spojené aj odovzdávanie vysvedčení. Preto sme sa rozhodli, že 30.6.2022 odmeníme prvých 3 žiakov, ktorí navštívia Hornozemplínsku knižnicu vo Vranove nad Topľou s čistými jednotkami na vysvedčení.